torstai 5. toukokuuta 2011

TÄMÄN KESÄN TAVOITEVAATTEITA


Noiden tyhmien työhousujeni lisäksi olen päättänyt mahtua kesällä myös näihin vaatteisiin.
Nuo oranssit housut ovat NE, jotka saivat laihisraivaroinnin tähän uusimpaan nousuun viime viikolla. Vyötäröltä tosiaan täytyisi lähteä n. 15 cm, jotta nappi sujahtaa kiinni. Samoin noiden harmaiden pilkkuhousujen kanssa. Ah, miten nätit ne ovat, mutta uimarengas estää napin kiinni menon niissäkin.
Raitamekko näyttää tällä hetkellä todella nakinkuorelta, kukkamekon vetskari ei mene kiinni ylös asti! No entäs nuo kaksi shortsihaalaria sitten... En oikein osaa kuvailla, kuinka huvittavalta ne näyttävät päälläni, mutta sen verran riemukas näky olen, että parempi pitää nekin naftaliinissa vielä tovi. Onneksi ei ole vielä niin lämmintä, että niitä voisi edes käyttää!

Kaikkia muita vaatteita, paitsi housuja olen pitänyt ja hyvältä ovat joskus myös näyttäneet. Ostin housut netistä ja tietenkin "oman kokoisiani". Olin kuitenkin salakavalasti ottanut nuo karistettavat kilot kannettavaksi, enkä mahtunutkaan niihin.

Ei hätää, vakaasti olen päättänyt lisätä kaikki kuvan vaatteet kesäpuvustooni 1.6. alkaen! :)

Photobucket

6 kommenttia:

  1. Kivoja kesävaatteita!

    Kuinka paljon tämä blogin pitäminen mielestäsi auttaa pääsemään päämäärään?

    Muuten, lasketko kaloreita ollenkaan?

    t.Manta

    VastaaPoista
  2. Huomenta!

    Nyt tuli ihan sellanen olo, että pakko munkin on tehdä jotain, kun verkkahousutkin jo lähes kiristää.

    Otatko mut mukaan "samaan" tavoitteeseen, 4.6. on ekaluokkalaisen lapseni koulun kevätjuhlat; eli mä haluan laittaa valkoiset housut jalkaan! Pari kuukautta sitten nappi meni kiinni(mutta tiukat olivat) ja silloin painoa oli 3kg vähemmän, kun nyt. Eli kovin helppoa tämä ei tule olemaan. (Minnehän mä saisin kuvan teille näytille, kun omaa blogia ei ole...) Mutta syömistä en kyllä lopeta! Vaikkakin luulen tämän vaativan n. 1000 kcal/pv syömisiä.

    Hyvää viikonloppua!

    t. Manta (160cm ja n. 63kg)

    VastaaPoista
  3. Näköjään toi aijaa.com olis yksi paikka johon voisin housukuvani laittaa...laitanko :)

    t. manta

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Tuo onkin hyvä idea, laittaa siis tavoitteeksi tietyt kesävaatteet! Minua motivoi valtavasti se, että pystyisin tänä kesänä pitämään nättejä kesävaatteita. Viime kesänä olin tosi ylipainoinen ja vihasin vartaloani ja pidin mustia housuja ja tummia pitkähihaisia paitoja melkein koko ajan.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista!

    @Manta: Seurailen satunnaisesti kaloreita Kiloklubin laskurin avulla. En kylläkään kirjaa syömisiäni ylös joka päivä, mutta aina silloin kun muistan ja jaksan. Blogin pitäminen auttaa ehdottomasti pysymään ruodussa. Niinkuin reilu vuosi sitten K&T:n laihduttaja-jutussa kerroin, bloggaaminen oli todella isossa roolissa silloisen laihisraivarointini onnistumiseen (-11 kg) Toivotaan, että tämä auttaa jälleen! :)
    En tunne aijaa.com'ia...

    @JETU: Sama homma itselläni viime kesänä. Pelkkää halattia ja kaftaania oli päälä. Tänä kesänä aion keimailla kesäkadulla kittanammissa vetimissä! ;)

    VastaaPoista
  6. Heippa!
    Löysin blogisi vasta ja luin sen heti läpi.
    Ihanan visuaalisen kaunis ilmestys muiden blogien joukossa.
    Mistä muuten nuo tämän postauksen pilkkuhousut mahtavat olla hankitut?
    Aivan ihanat.

    VastaaPoista