maanantai 8. syyskuuta 2014

KAHDEKSAN VIIKKOA LAIHISRAIVAROINTIA TAKANA

Jännitti aika lailla tuossa aamuvarhaisella, kun astuin puntarille. Olen nimittäin päästellyt vähän löysää herkkujen suhteen viime viikon aikana. : / Kuten eilen kerroin, edellisviikon projektini oli Gloria Fashion Show. Päivät venyivät pitkiksi, eikä liikuntatunteja kertynyt koko viikolta kuin yksi, ja sekin vasta eilen. Maistelin viikonloppuna myös "vähän" herkkuja, nimittäin näytöksen goodiebagissa olleita Fazerin uusia tummia suklaita, cateringin raakabrownieta ja eilen vielä äidin leipomaa maissileipää + veljen tekemää omenakakkua… Ja juu, pari lasia samppanjaa meni perjantain kutsuvierastilaisuudessa…

Onneksi en sentään tyhjentänyt kaikkien yli parin tuhannen lahjassin sisältöä Fazun herkuista…! ;)
Aluneperinhän olin kirjannut Suureen Suunnitelmaani, että maistelen kuohuvaa ja herkkuja vasta 13.9. Hannan häissä, mutta, noh, vähän näköjään aikaistin tuota. Eipä mitään, sovin tässä ja nyt itseni kanssa, että tämä viikko olkoon herkuton ja liikunnan + hyvän ruoan täyteinen! Ensi lauantain häissä voin sitten hyvillä mielin sitten kilistää ja maistaa palan hääkakkua. :)



Olin siis melko varma, että vaa'an lukema olisi kohonnut korkeuksiin, mutta eipäs ollutkaan! :D Painolukema tältä aamulta 62,4 kg. Jei! :D Olen enää puolen kilon päässä vuoden takaisesta 61,9 kg:sta, joka on lähimenneisyyteni paras saavutus painonpudotuksessa. Viikon kuluttua on vuorossa seuraavan Välietappi 2: Saan avata ensimmäisen kolmesta tavoitevaatelaatikosta! Jännää, en meinaan yhtään muista mitä kaikkea se sisältää…! Tässäpä vähän käppyrää ja taulukkoa kahdeksan viikon Laihisraivarointini edistymisestä:



Nyt lähden kohti Maker Academya, ja meikkaaja-maskeeraajaopiskelijoiden hiuskurssia. 

Pusssss!!!!

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Ihanan paljon lahjakassejaa! :;) Elä huoli kaikki välillä herkuttelee :P :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en huoli… Olen vaan edelleen varuillani, herkkuhamsteri odottelee aina vaan esiinpääsyään. :)

      Poista